Skip Navigation
http://www.dvdcdfabriek.nl/CD-DVD-aanbieding.htmhttp://www.musicgroup.nl/

CD Perserijen

De CD Perserij: multimedia Specialist !!

Wie op zoek is naar een ervaren cd perserij i.v.m. het maken van een cd of dvd maken, is bij de cd Perserij aan het juiste adres. Wij zijn een echte multimediaspecialisten en kunnen bijna alles op het gebied van cd persen en andere digitale projecten Onze cd perserij is voorzien van hypermoderne apparatuur en onze medewerkers hebben stuk voor stuk liefde voor hun vak. Of u nu een cd wil laten maken, of op zoek bent naar een opdruk voor uw cd of wilt op vallen met een digitaal visitekaartje: wij draaien er onze hand niet voor om!  Van 10 talle  tot vele duizenden kopieŽn, met of zonder Speciale verpakking of om doos en compleet toegespitst op uw wensen en uiteraard uw vraag.

 

25 jaar ervaring in het persen van CD's

Wij kunnen u begeleiden gedurende het complete traject zodat we super eindresultaat weten te behalen. Dankzij onze ervaring op het gebied van cd dvd persingen, en onze ruime muziek en platenmaatschappijen heeft u aan ons een betrouwbare partner. Moet het hele project nog opgenomen worden? Wij weten de weg , evenals de distributie van uw cd dvd: niet alleen in uw eigen omgeving maar ook in de rest van Nederland of eventueel BelgiŽ. Van idee een ware hit! U bent bij ons aan het juiste adres  http://www.123cd.nl/

Altijd de beste aanbiedingen bij de CD Perserij

De Cd Perserij maakt media in alle soorten. Van cd-rom , dvd-rom tot aan bedrukte dvd-r's of cd-r's inclusief bedrijfslogo of op USB-stick. Ook de kleine orders voeren wij met het grootste plezier uit en voor lage prijzen. We maken de cd dvd hoezen eventueel zelf in onze eigen ontwerpstudio waar u absoluut geen meerkosten betaalt voor een kleine aanpassing van het design.  Ook betaald u geen masterkosten en wij zorgen altijd voor een snelle levering. Onze koerier brengt alles naar u toe.  Verder wikkelen wij ook de gehele procedure rondom Stemra.  Wij hebben inmiddels 25 jaar ervaring en weten wat er allemaal komt kijken bij de aanvraag naar Stemra aangezien we al vele keren met dit bijltje gehakt hebben.

 

Handige Links:

Music group BV [TIP]
Eurodisc
CD Fabriek [TIP]
CD Fabriek BelgiŽ
CD Factory Europe
De CD Perserij
De DVD Fabriek
De CD Perserij BelgiŽ
Leasesound
Soundware 
CD Fabrieken 
Disc2Fix
DVD-CD-Fabriek.nl

 
 
« ga terug|print|vertel kennis